Company image

Het offerte- en afsprakenplatform dat je klanten oplevert.

Meer klanten snel en op-maat geholpen terwijl jouw bedrijf bespaart.

Rocketflow voor dienstverleners

De uitdaging

Je verkoopt een dienst of product waarvoor de prijs, beschikbaarheid of functionaliteit kan verschillen naargelang de individuele noden of kenmerken van de klant.
Dit zorgt ervoor dat je veel tijd investeert om deze noden te leren kennen, een offerte op maat op te stellen en de nodige afspraken te maken met de klant. Dit is tijd die je niet kan besteden aan het uitvoeren van je dienst, het op punt stellen van je product of het uitbreiden van je bedrijf. Dit kost je dus geld.
Met Rocketflow kan je potentiële kopers van je dienst of product onmiddellijk en digitaal een voorstel op-maat aanbieden dat rekening houdt met jouw prijsstrategie, unieke propositie en beschikbaarheid. Onze software stroomlijnt ook je interne en externe communicatie en planning.

Het Rocketflow platform

Een platform makkelijk aanpasbaar aan jouw sector, dienst en product

Illustration

Het digitaal intakegesprek en dashboard

Wij voorzien je van een digitaal intakemodule waarin je klanten hun noden en verwachtingen kenbaar maken. Dit kan zowel op jouw website als via een door ons onderhouden platform.
De informatie die je klant ingeeft, stroomt automatisch door naar de offerte-, afspraken- en planningsmodule in je bedrijfsdashboard. Als een "master of ceremony" behoudt je daar de volledige controle en overzicht.

Illustration

De offertemodule en digitale handtekening

Je klant ontvangt na het het doorlopen van het digitaal intakemodule onmiddellijk jouw prijs, beschikbaarheid en waar je voor staat.
Dit gebeurt op basis van de prijsstrategie en unieke verkooppropositie die jij ingeeft in je bedrijfsdashboard. Hier personaliseer je je voorstel. Indien akkoord met je voorstel, tekent de klant je offerte digitaal.

Illustration

De automatische communicatie

Na de ondertekening van de offerte, is de afsprakenmodule je persoonlijke assistent die de nodige communicaties naar zowel je klant als je partners automatisch uitstuurt.
De kalenderintegratie zorgt ervoor dat je bij een getekende offerte automatisch de juiste personen van je team inplant en de nodige opdrachtgegevens communiceert. Uiteraard kan je manueel bijsturen wanneer nodig.

Illustration

De intelligente planning

Voor afspraken wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk werken. Onze planningsmodule houdt bij het voorstellen van een tijdstip rekening met o.a. beschikbaarheden, locatie en reistijd.
Je voegt eenvoudig medewerkers, partners of leveranciers toe. Ook afspraken die niet via Rocketflow binnenkomen kan je beheren via deze module. Zo behoud je met Rocketflow het totaaloverzicht over je activiteiten.