Een abonnement op inventarissen

Naast het eigen offerte- en afsprakenplatform van Rocketflow onderhouden we partnerships met verschillende partijen. Zo zorgen we dat potentiële klanten bij jou terecht komen via verschillende kanalen.

Offerte- en afsprakenplatform

Via onze website(s) vragen klanten op een minuut een asbestinventaris aan. Ons platform wordt continu aangepast om dé ideale gebruikservaring te leveren. Wij investeren in digitale marketing, jij plukt de vruchten.

Mobiele applicaties van banken

Ons platform wordt geïntegreerd in de mobiele applicatie van grote financiële instellingen. Zij willen via Rocketflow hun klanten ondersteunen met betrekking tot de nieuwe wetgeving en aanvullende diensten aanbieden.

Vastgoedkantoren en websites

Ons platform wordt ontsloten naar grote immokantoren die een streepje voor hebben ten opzichte van de concurrentie door de afspraak voor de asbestinventaris op zich te nemen. Dit kan zowel in het kantoor als online.

Andere dienstverleners m.b.t. vastgoed

We integreren ons platform ook met andere toepassingen die inzetten op de vastgoedsector zodat we samen de gebouweigenaar volledig kunnen ontzorgen. Dit vanzelfsprekend steeds met respect voor ieders gegevens en privacy.