Company image

Intelligente software voor asbest deskundigen en asbestinspectiebedrijven 


Enkele van onze klanten en OVAM-gecertifieerde partners die door gezamelijke innovatie gaan voor een volledige, beschikbare en geautomatiseerde oplossing voor de asbestproblematiek in heel Vlaanderen

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Onze oplossing voor asbestdeskundigen

De uitdaging

De nieuwe wetgeving in het kader van het beleidsplan “Vlaanderen Asbestveilig 2040” van de Vlaamse Overheid zal ongeveer 100 000 extra aanvragen voor een asbestinventaris per jaar betekenen vanaf november 2022.
Tijdsefficiënte klantenwerving en -inplanning is cruciaal om deze klanten zo winstgevend mogelijk te bedienen. Ook het traject na de offerte (OVAM formulier, asbestattest) dient zo efficiënt mogelijk te gebeuren.
Via Rocketflow ontvang je inventarisaanvragen via onze websites en partners. Vervolgens kan je met Rocketflow zonder tijdsinvestering een voorstel op-maat doen. Onze communicatie-, plannings- en rapporteringsmodule bespaart je nog meer tijd en geld.
Rocketflow werd ontwikkeld door experten op het vlak van procesautomatisatie en gevalideerd door onze partners in de asbestcontrolesector. Het Rocketflow asbestplatform verwerkt vandaag tussen de 600 en 800 asbestinventarisaanvragen per maand.

Onze diensten voor asbestdeskundigen

Ons aanvraagplatform leidt de klanten naar jou via verschillende kanalen. Onze software automatiseert je offerte-opmaak, interne en externe communicatie en planning.

Illustration

Een abonnement op inventarisaanvragen

Via Rocketflow vragen je potentiële klanten op een minuut een asbestinventaris bij je aan via jouw of onze websites, de Rocketflowapplicatie en partnerorganisaties. Zo zijn zij snel geholpen en bespaar jij op je marketingkosten.

Illustration

Offertes zonder tijdverlies

Wij capteren de nodige gegevens en stellen onmiddellijk op-maat offertes voor aan jouw portentiële klant. Je offerte reflecteert je prijsstrategie, beschikbaarheid en waar je voor staat. Instellen in je dashboard, en klaar! Je kan deze instellingen op ieder moment wijzigen.

Illustration

Stroomlijnen van communicaties

Communicatie met de klant en de asbestdeskundige wordt volledig geautomatiseerd met ruimte voor je eigen accenten (en voorwaarden). De klant tekent je offerte digitaal om de voorgestelde afspraakdatum te bevestigen.

Illustration

Intelligente planning

De tijdstippen waaruit je klant kan kiezen houden rekening met de locatie van jou en/of je asbestdeskundigen. Per deskundige kan je de beschikbaarheid bepalen in je dashboard. Je kan automatisch ingeplande afspraken op ieder moment manueel herplannen.

Rocketflow in de media

Illustration
Illustration
Illustration