Illustration

Één digitaal platform voor een asbestveilig Vlaanderen

Rocketflow biedt één digitale oplossing voor zowel vastgoedbedrijven, particulieren als asbestdeskundigen.

Sinds de invoering van het verplichte OVAM-asbestattest in november 2022, kan u via Rocketflow een asbestattest aanvragen en dit via een eenvoudig, snel en volledig digitaal proces. Rocketflow werkt enkel met door OVAM gecertificeerde deskundigen. Met een uitgebreid netwerk van partners in heel Vlaanderen, kan u rekenen op een snelle en kwalitatieve uitvoering van uw asbestinspectie. Deze voldoet aan alle wettelijke verplichten die door de Vlaamse overheid worden opgelegd. Wij vergelijken bovendien op elk moment onze prijzen met deze in de markt waardoor u altijd zeker bent van een correcte prijs

Asbestdeskundige

Ik wil meer klanten en tijd besparen op offertes, planning en communicatie.

Particulier

Ik wil online een prijs en een tijdstip kiezen voor een OVAM asbestinspectie en - attest.

Vastgoedprofessional

Ik wil een tijdsefficiënte oplossing voor de asbestproblematiek die past bij mijn service.

De uitdaging waar u als asbestdeskundige voor staat

De nieuwe wetgeving in het kader van het beleidsplan “Vlaanderen Asbestveilig 2040” van de Vlaamse Overheid zal ongeveer 100 000 extra aanvragen voor een asbestinventaris per jaar betekenen vanaf november 2022.
Tijdsefficiënte klantenwerving en -inplanning is cruciaal om deze klanten zo winstgevend mogelijk te bedienen. Ook het traject na de offerte (OVAM formulier, asbestattest) dient zo efficiënt mogelijk te gebeuren.
Via Rocketflow ontvang je inventarisaanvragen via onze websites en partners. Vervolgens kan je met Rocketflow zonder tijdsinvestering een voorstel op-maat doen. Onze communicatie-, plannings- en rapporteringsmodule bespaart je nog meer tijd en geld.
Rocketflow werd ontwikkeld door experten op het vlak van procesautomatisatie en gevalideerd door onze partners in de asbestcontrolesector. Het Rocketflow asbestplatform verwerkt vandaag tussen de 600 en 800 asbestinventarisaanvragen per maand.

Illustration
Illustration