Company image

Offerte- en afsprakenplatform voor Heylen Vastgoed kantoren in Vlaanderen

Rocketflow is digitaal, geautomatiseerd en snel als een raket.
Vandaag kan je via Rocketflow op één minuut een asbestinventarisatie inplannen. In de toekomst zullen ook andere diensten door Rocketflow worden aangeboden. Rocketflow blijft gratis voor Heylen Vastgoed kantoren.

Rocketflow bespaart makelaars en hun contacten tijd met vastgoeddiensten

Illustration

Iedere afspraak op één minuut 

Rocketflow heeft de ambitie op één minuut een prijs, een offerte en een afspraak voor iedere vastgoeddienst te bieden, op ieder moment van de dag. 
Rocketflow garandeert snelheid en 24/7 beschikbaarheid door uw Heylen Vastgoed kantoor rechtstreeks te verbinden met de planning van de deskundigen. Geen telefoontjes of gedoe, direct een tijdstip!

Illustration

Competitieve prijzen, altijd

Rocketflow doet ieder kwartaal marktonderzoek naar de prijzen van vastgoeddiensten. Onze prijs fluctueert mee met de markt zodat u nooit discussies heeft met uw klant als u ons aanbeveelt.  
Ons aanbevelen gaat met één klik. Wij garanderen een prijs lager dan de marktprijs.

Illustration

Één aanspreekpunt, digitale service

Voor u als makelaar zijn wij één aansprekingspunt. U krijgt van ons één centraal nummer en eigen toegang tot het platform (dat ook integreert met Omnicasa vanaf september).
Digitaal of in het kantoor biedt Rocketflow een premium ervaring waarbij onze planningssoftware zorgt voor zo weinig mogelijk tijdverlies.