Company image

Offerte- en afsprakenplatform voor Century 21 kantoren in België

Rocketflow is digitaal, geautomatiseerd en snel als een raket.
Vandaag kan je via Rocketflow op één minuut een asbestinventarisatie inplannen. In de toekomst zullen ook andere diensten door Rocketflow worden aangeboden. Rocketflow is gratis voor Century 21 kantoren.

Rocketflow bespaart makelaars en hun contacten tijd met vastgoeddiensten

Illustration

Iedere afspraak op één minuut 

Rocketflow heeft de ambitie op één minuut een prijs, een offerte en een afspraak voor iedere vastgoeddienst te bieden, op ieder moment van de dag. 
Rocketflow garandeert snelheid en 24/7 beschikbaarheid door uw Century 21 kantoor rechtstreeks te verbinden met de planning van de deskundigen. Geen telefoontjes of gedoe, direct een tijdstip!

Illustration

Competitieve prijzen, altijd

Rocketflow doet ieder kwartaal marktonderzoek naar de prijzen van vastgoeddiensten. Onze prijs fluctueert mee met de markt zodat u nooit discussies heeft met uw klant als u ons aanbeveelt.  
Ons aanbevelen gaat met één klik. U kiest als makelaar zelf of u een commissie wil op de geleverde dienst. Wij garanderen mits makelaarscommissie een prijs lager dan de mediaanprijs en zonder deze commissie een prijs bij de laagste 10% op de markt.

Illustration

Één aanspreekpunt, digitale service

Voor u als makelaar zijn wij één aansprekingspunt. U krijgt van ons een eigen toegang tot het platform en u plaatst een link naar ons platform eenvoudig in eender welk CRM systeem dat u gebruikt.
Digitaal of in het kantoor biedt Rocketflow een premium ervaring waarbij onze planningssoftware zorgt voor zo weinig mogelijk tijdverlies.

Onze vastgoeddiensten

Hieronder het overzicht van alle diensten waarvoor je op één minuut een afspraak kan aanvragen via Rocketflow, nu en in de toekomst.We plannen deze automatisch op hetzelfde dagdeel zodat jij en de klant zo weinig mogelijk tijd verliezen.

Illustration

Asbestinventarisatie

Illustration

Asbestverwijdering

Illustration

Elektrische keuring

Illustration

Stookolietankkeuring

Illustration

Vastgoedfotografie

Illustration

Plaatsbeschrijving