Simuleer hoeveel je vastgoedkantoor via Rocketflow kan verdienen

Geef een getal in

Het resultaat werd naar je email gestuurd. Bedankt!

Bedankt voor je simulatie. Wij ctly.

Can't send form.

Please try again later.

Asbestinventarisatie platform voor makelaars

Met Rocketflow bied je klanten een extra dienstverlening door de afspraak voor een asbestinventaris voor hen te regelen of makkelijker te maken. Hieraan koppel je de voorwaarden en prijs die jij wil en van ons krijg je een commissie.

Illustration

Eenvoudige aanvraag van een asbestinventaris

Via ons online intakeproces vraag je op een minuut een asbestinventarisatie aan voor een woning of gebouw. Door onze software-integratie met erkende asbestinventarisatiepartners over heel België is er altijd beschikbaarheid op korte termijn. Je krijgt onmiddellijk meerdere offertes op maat van de woning of het gebouw.

Illustration

Altijd onmiddellijk geholpen zonder tijdverlies

Door onze integratie met de planning van de asbestdeskundigen krijg je niet alleen een prijs maar ook - en zonder wachttijd - de beschikbaarheden van de verschillende asbestinventarisatiepartners. De meest geschikte offerte en het tijdstip kiezen, nog even digitaal tekenen en klaar! Oh ja, wij regelen ook alle communicatie met de asbestdeskundige en klant.

Illustration

Een extra dienst voor je klanten, op jouw voorwaarden

Je kan een asbestinventaris of een afspraak voor een asbestinventaris aanbieden aan (potentiële) klanten die je contacteren. Je kiest zelf bij iedere klant de voorwaarden (en eventueel prijs) die je vooropstelt bij deze dienst.

Illustration

Extra commissie bij gratis aansluiting voor 31/12

Het is momenteel nog onduidelijk wanneer in 2022 de nieuwe wetgeving rond asbestinventarisatie bij verkoop exact in voege treedt, maar de publicatie van de ministriële decreten wordt verwacht begin 2022. Alle kantoren die zich gratis aansluiten bij Rocketflow voor 31 december 2021 genieten van extra mooie commissies!